ANKONDIGING om deel te nemen aan de bloemlezing van vrouwelijke dichters en kunstenaars uit het Caribisch gebied. [Dutch]

Publicado: 21 septiembre, 2018 de Guadalupe Rivera en Artes, Eventos, Feminismos, Textos
Etiquetas:, , ,

neerlandespoesia

AANKONDIGING

om deel te nemen aan de bloemlezing van vrouwelijke dichters en kunstenaars uit het Caribisch gebied.

[Automatische vertaling]

We nodigen vrouwelijke kunstenaars, amateurs of professionals uit verschillende landen, gebieden, eilanden en continentale kusten van het Caribisch gebied uit om verschillende artistieke uitingen van deze diverse Amerikaanse regio te delen. Ediciones La Social is een onafhankelijke, zelf-beheerde en autonome uitgever die geen enkele steun ontvangt van particuliere of openbare entiteiten en alles zelf doet. We willen een ruimte bouwen die ons in staat stelt om onszelf te herkennen als vrouwen in onze verschillende gebieden door ons artistieke werk buiten de commerciële en hegemonische uitgeverskringen, en gebruik te maken van de technologieën die ons helpen de kunstmatige grenzen te wissen die ons proberen te scheiden.

We nodigen Caribische vrouwen uit om deel te nemen aan twee modaliteiten: poëzie en graphics. De werken worden gecompileerd in een digitaal boek, gratis te downloaden en gepubliceerd onder gratis licenties. Bovendien zal een kleine herdenkingsmunt editie worden gepubliceerd.

BASES

Poëzie

U kunt met maximaal drie gedichten per auteur deelnemen in een tekstdocumentindeling odt, doc of docx. Omdat de publicatie is bedoeld voor verspreiding in Mexico en omdat er in het Caribisch gebied meerdere talen worden gesproken, vragen we de auteurs om deel te nemen aan een andere taal dan het Spaans (Creol, Garifuna, Miskito, Mekatelyu, Guna, Papiamento, Patois, Maya, Engels , Frans, Nederlands, Yoruba, enz.) Stuur, indien mogelijk, uw gedichten met vertaling naar het Spaans.

GRAFIEK

Je kunt met één grafisch werk (illustation, aquarel, gravure, stencil, zeefdruk, enz.) Door de auteur deelnemen, in een gedigitaliseerd bestand in tiff-, png- of jpg-formaat, in een formaat van 2362 x 2362 pixels of 20 cm x 20 cm bij 300 dpi. De naam van het werk, de originele afmeting, de techniek en het jaar moeten ook worden bijgevoegd.

In beide gevallen moet een korte biografische schets van de auteur worden bijgevoegd, waaronder Naam, sociale netwerken (om contact te leggen met de ELS-pers), jaar en geboorteplaats. De bestanden worden verzonden naar edicioneslasocial@outlook.com

DEADLINE: 9 oktober 2018.

Vanwege de beschikbaarheid van ruimte zullen waarschijnlijk niet alle ontvangen werken worden geselecteerd voor definitieve publicatie.

We waarderen alle steun voor de verspreiding die u aan dit kleine initiatief kunt geven.

 

Sin nombre

comentarios
  1. […] ANKONDIGING om deel te nemen aan de bloemlezing van vrouwelijke dichters en kunstenaars uit het Cari… […]

  2. […] ANKONDIGING om deel te nemen aan de bloemlezing van vrouwelijke dichters en kunstenaars uit het Cari… […]

  3. […] ANKONDIGING om deel te nemen aan de bloemlezing van vrouwelijke dichters en kunstenaars uit het Cari… […]

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s